5 augustus 2020

Scootmobielroutes

Hieronder volgt een overzicht met actuele routes voor scootmobielrijders. Deze routes zijn getest en geschikt bevonden voor scootmobielbestuurders.

  • Scootmobielroute Waterlinie (21km)
    Waterlinie is een landelijke fietstocht over goed berijdbare paden van circa 21km, die begint en eindigt bij het prachtige monumentale pand van Stayokay Utrecht.
    Onderweg komt u langs de twee grootste forten van de Hollandse Waterlinie en kunt u in de oogsttijd fruit kopen bij diverse fruitboerderijen in Odijk. Bij het startpunt is horeca (gehele jaar open).

Deze route is aangeboden door On TrackOn Track is digitale aanbieder van wandelroutes. De site biedt meer dan 1500 routes in Nederland, waaronder routes die specifiek geschikt zijn voor scootmobielgebruikers.
De routes leiden langs romantische paden, kronkelende beekjes en fantastische uitzichten. Een groep van enthousiaste routemakers heeft de routes zorgvuldig voor je uitgestippeld. Ook hebben ze interessante achtergrondinformatie over de omgeving verzameld.
Meer informatie over On Track kan worden gevonden op www.ontrack.nl.

Gratis scootmobieloffertes?

Wilt u ook een scootmobiel hebben? Scootmobielen.nl heeft dan speciaal voor u een aanbieding waarmee u gratis informatie over extra voordeel krijgt bij het aanvragen van een scootmobiel.