Zet bestanden zeker over: 3 beste computerprogramma`s voor jullie delen met bestanden ervoor pc

Jij kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor je computer zouden moeilijk bedragen. Moderne gevarieerdheid biedt maar veel oplossingen. In dit artikel leert u hoe u dus programma kiest om bestanden naar uw computer over te zetten – naar welke criteria u zullen zoeken en welke indien de drie beste word beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een interessant -programma voor het op internet overzetten van bestanden erbij kiezen, moet u voor verschillende karakteriseren letten. Lees hier meer over.

Beveiliging

Dit bestaan het belangrijkste dat door je opkomt. We dan moet niet dat persoonsgegevens door handen staan van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Allemaal -services dit in deze artikel terechtkomen beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat zelfs uw medewerkers geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is absoluut onderwerp ervoor een apart artikel, alleszins laat jij de aangaande specialist is.

Gemak

Dit is dezelfde van de leidend factoren bij het opgegeven kiezen betreffende een -platform. Deze omvatten functies die het leven van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

Jij gemak van het opslaan van bestanden – de moet de bestanden waarin u geïnteresseerd bent in een paar stappen vinden.

Mogelijkheid om papieren rechtstreeks in de repository te creëren. Door dit te doen, worden vaak aanvullende medewerkers geïntegreerd.

U moet volledige controle hebben over jullie verzenden alsof ontvangen betreffende bestanden.

Indien het bestand kan aanlanden bewerkt, zullen het jij geschiedenis betreffende het opereren zijn.

Het is erg geweldig ingeval er binnen de pc-versie ook zeker mobiele versie komt.

Bevelen

Iedereen wil het leidend tarief kiezen met betere prijs en niet te veelvuldig betalen voor wat het niet van plan bent te verwerken. Natuurlijk bepaalt iedereen zelve wat hij nodig heeft gekregen en sommige niet.

Maximale grootte van downloadbare bestanden

Het bleek dat deze cijfer heel anders bestaat in https://nl.dataroom-providers.org/ opslagservices. Onderhand sommige het toestaan om bestanden betreffende 250 Gb of meer te downloaden, zijn andere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jouw service met Apple zijn beschikbaar aan eigenaren betreffende iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud zijn een pakket van alle Apple-services, dit niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar bovendien Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het leidend voordeel is de express synchronisatie betreffende bestanden voor alle apparaten, waardoor zijkant snel open zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en verschillende diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het laadstation kan eveneens dienen indien een werkruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid om de opslagmedium als server te benutten om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven aangaande gezinstoegang aan maximaal 5 personen, plus dit zouden winstgevend bestaan.

Dropbox

Dropbox is een van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jullie heeft regelmatig coole tools die het werk vereenvoudigen. Leuke tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en absoluut duidelijke interface versnellen de aanpassingsproces. Lees meer betreffende onboarding in uw applicaties aangaande dit artikel.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: de mogelijkheid om samen te opereren in 1 bestand, opmerkingen achter bij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te merken en jij prullenbak. De kunt verwijderde bestanden alsmede zien in de map op welke manier ze zijn voordat ze werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit zijn geweest.

Cloudopslag maakt deel uit betreffende het Google-systeem, wat dezelfde snelle plus gemakkelijke integratie met is andere diensten betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *