Utrechtse Heuvelrug breidt dienstverlening Wmo verder uit

De gemeente organiseerde een bijeenkomst voor de 14 zorgaanbieders die voor een periode van drie jaar zijn vastgelegd in het kader van de Wmo.

Zorgaanbieders
De gemeente heeft besloten zoveel mogelijk zorgaanbieders te contracteren voor de huishoudelijke hulp. Hierdoor hebt u een grote keuzemogelijkheid.
Als u in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning huishoudelijke hulp nodig heeft, kunt u uit de volgende zorgaanbieders kiezen:
Curadomi
JoostZorgt
NedZorg
Agathos Thuiszorg
Flexicare
IntraZorg Plus
Quarijn
Residentiële & Ambulante Zorg
RST Zorgverleners
Thuiszorg Diensten Centrale
– Verpleging en Verzorging Beukenstein
Thuiszorg Service Nederland
Thuiszorg van Oranje
Vitras/CMD

Foto Utrechtse Heuvelrug breidt dienstverlening Wmo verder uit

Rolstoelen en scootmobielen
De gemeente heeft met de firma Harting-Bank een contract afgesloten voor het verstrekken van Wmo-hulpmiddelen en de daarbij behorende servicedienstverlening. Het contract geldt voor drie jaar. Het gaat hierbij om rolstoelen en scootmobielen. De gemeente koos voor deze leverancier om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen.
Harting-Bank levert zoveel mogelijk uit haar eigen assortiment en waar nodig via andere leveranciers.
Door de keuze voor één basisleverancier verbetert de service omdat Harting-Bank dan veel in onze gemeente aanwezig is. Harting-Bank neemt per 1 januari 2008 de zorg over van Meyra en Welzorg; de vorige leverancier van hulpmiddelen. Ondanks de overstap naar een andere leverancier behoudt iedereen zijn of haar rolstoel of scootmobiel.

Bron: Gemeente Utrechtse Heuvelrug 6 december 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *