Trophy terughaalactie afgerond

In juni werd na alle problemen met de Trophy 6 gestart met het terughalen van alle scootmobielen geleverd vanaf september 2004. Deze actie is nu afgerond.

Met medewerking de dealers heeft movingpeople.net ruim 6.000 Trophy’s geüpgraded. Daarbij was in 94 procent van de gevallen de scootmobiel binnen 3 werkdagen terug bij de eigenaar.

Aantal geüpgrade Trophy’s:
Grafiek aantal geüpgrade Trophy

Doorlooptijd Trophy upgrade:
Grafiek doorlooptijd trophy upgrade December 2007

* De percentages gelden uitsluitend voor Trophy’s die door movingpeople.net zijn opgehaald en terugbezorgd.
De laatste kolom (G) geeft de gemiddelde doorlooptijd voor de Trophy upgrade tot nu toe weer.

Belangrijk is vooral dat de technische oplossing solide blijkt te zijn en iedereen er weer onbezorgd opuit kan. Voor reguliere servicevragen kunnen Trophy rijders vanaf nu weer terecht bij hun dealer. Hij helpt hen graag verder.

Bron: movingpeople.net 14 december 2007

3 thoughts on “Trophy terughaalactie afgerond”

 1. De scootmobiel is ruim 12 maanden oud en vertoont allerlei onaardiheden:
  ten 1. inhouden de snelheid is niet konstand. ten 2. De stroommeter is nagenoeg niet te gebruiken omdat deze niet naar behoren functioneerd. Ze hebben dat diverse keren hersteld maar hij doet zo weer,
  Verder een doede scoot maar allendig is de vele reparaties die nodig zijn.

 2. M.A. van de Vegt

  @J.Tempelman ik heb dat ook met mijn Trophy 6, die meter van de accu doet het niet dus ik kijk telkens naar de dagteller hoeveel kilometers ik heb gereden, en de SM houdt ook als ik wat verder rij gewoon in en de remlichten branden ook om de haverklap zonder dat ik rem!
  Ik vind dat de remmen ook maar “vreemd” doen hoor, laatst op een terras reed ik zo tegen een stoel op die gelukkig niet bezet was!
  Trophy 6 lijkt wel een eigen wil te hebben, er is een monteur bij geweest van Wel Zorg maar die kan er niets aan doen, het zit in de elektronica zegt hij!
  Nou ja ik moet er gewoon meer op letten, alleen als iemand zo’n ding krijgt en die weet er niet zo goed mee om te gaan dan is het levensgevaarlijk want je houd een scootmobiel niet tegen zo sterk als die zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *