Sunrise Medical Elite XS scootmobiel

De Sterling Elite XS is ontworpen voor uw dagelijkse trips. De goede prestaties en het uitstekende comfort bieden u de vrijheid om erop uit te gaan.

De Sterling Elite XS heeft een modern design. De eenvoudig verstelbare stuurkolom, het ergonomisch in hoek verstelbare stuur en de zeer comfortabele, verstelbare stoel maken het mogelijk de Sterling Elite XS geheel aan de door u gewenste houding aan te passen. De Sterling Elite XS is tevens te verkrijgen in een korte uitvoering, de Sterling Elite XS Compact en in een vier wiel uitvoering.

2 thoughts on “Sunrise Medical Elite XS scootmobiel”

  1. Slechte voorbeeld film. Man heeft of weinig ervaring of het is hem zoals zo velen niet goed voor gedaan.Stuur wordt niet goed gezet zodat man niet zijn armen laat rusten op armleggers. Scootmobiel knoppen met handschoenen niet te bedienen. Knipperlichten voor staan verkeerd als mand vol zit of als het suur achterover gezet wordt. Stabiliteit erg slecht. Actieradius niet vodoende voor regelmatig gebruik. Nee, gelukkig is de Sterling hier in Enschede niet erg veel in gebruik

  2. Heb sinds 2007 een Sterling XS scootmobiel, het laatste jaar is het een ramp sinds aug.2010 zijn er allerlei
    problemen ontstaan Welzorg die langs kwam om te repareren ,maar op den duur moest hij naar de werkplaats van Sunrise(leverancier) .Tot 3 keer over is hij daar geweest met als resultaal dat de klacht nog steeds niet is verholpen . Op 21 febr. 2011 is hij nog eens opgehaald en tot op de dag van vandaag is er nog niks gebeurt .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *