Scootmobielen Bloementoertocht rijdt dit jaar voor KiKa

HILLEGOM 12 januari 2012 – De Stichting Platform gehandicaptenbeleid Noordwijkerhout (SPGN) organiseert op dinsdag 17 april a.s. voor de derde maal de Scootmobielen Bloementoertocht door onze dan prachtig bloeiende Bollenstreek. Iedereen in de regio, in het bezit van een scootmobiel, kan aan de tocht van ongeveer 20 km deelnemen.

Ook vorig jaar was de Bloementoertocht weer een daverend succes als wij denken aan de perfecte weersomstandigheden, de vele enthousiaste reacties
en de 135 deelnemers, met als extra bonus een vermelding in het Guinness Book of World Records!

Jaap Walen en Jan Janson zijn weer enthousiast bezig met de voorbereidingen: een nog mooiere route, assistentie van politie, de “wegenwacht” van Welzorg voor pech onderweg, bezemwagens, EHBO, ADL hulp, enz. enz.

Net als vorig jaar halen vrachtwagens de avond van tevoren de scootmobielen van deelnemers buiten Noordwijkerhout en binnen de regio op en brengen deze ook na de tocht weer terug. Als u er voor zorgt dat uw scootmobiel in goede conditie is en de accu goed is opgeladen zorgt de SPGN voor een onbezorgd dagje tussen de bollen.

De tocht begint die ochtend om 9.30 uur in het atrium van de Munnekeweij, Via Antiqua 25 in Noordwijkerhout. Van daar zal rond 10.30 uur het startsein worden gegeven. Er zal tijdens de route diverse keren worden gestopt voor een drankje en een lunch. Rond 16:30 uur bent u weer terug in Noordwijkerhout. Dankzij alle sponsoren die dit evenement, hetzij in natura, hetzij financieel, steunen zijn aan deelname geen kosten verbonden.

Dit jaar verwacht de SPGN echter een tegenprestatie. De SPGN hoopt dat alle deelnemers binnen hun familie- en kennissenkring op zoek gaan naar mensen die hun tocht willen sponsoren. Spreek met hen bijv. per afgelegde kilometer een bedrag af. Of verhuur uw mandje voorop als ruimte voor reclame. De totale opbrengst zal na afloop van de tocht worden geschonken aan de Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Meer details over deze actie ontvangt u bij aanmelding. Spontane donaties kunt u nu al overmaken naar 16.23.06.946 o.v.v. SPGN – Kika actie.

Voor de tocht kunt u zich aanmelden bij: Jaap Walen, telefoon: 0643-684180 of per e-mail: info@spgn.info

Vanwege de veiligheid is er een limiet gesteld aan het aantal deelnemers. Een vroege aanmelding geeft u de zekerheid van deelname.

Noteer 17 april alvast in uw agenda.

Bron: dichtbij.nl – ingezonden door Jan Janson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *