Scootmobieldief aangehouden

Een 20-jarige man uit Hengelo werd woensdag 5 december aangehouden, omdat hij er van verdacht wordt een scootmobiel te hebben gestolen in Enschede.

Op maandag 26 november deed een 84-jarige vrouw uit Enschede aangifte van diefstal van haar scootmobiel. Het voertuig zou tussen dinsdag 20 en vrijdag 23 november zijn weggenomen bij een woning aan de Hengelosestraat in Enschede.
Op zondagavond 25 november had een getuige gemeld dat er een scootmobiel geparkeerd stond in een woning aan de Dennenbosweg in Hengelo. De scootmobiel hoorde daar volgens de getuige niet thuis.

Uit een onderzoek van de politie bleek, dat de aangetroffen scootmobiel aan de Dennenbosweg in Hengelo de vermiste scootmobiel van de 84-jarige aangeefster uit Enschede is.
In verband met de diefstal van de scootmobiel kon de politie op woensdag 5 december een 20-jarige man uit Hengelo aanhouden. De man werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau in Hengelo. Na een verklaring te hebben afgelegd kon de man weer in vrijheid gesteld worden. Tegen de 20-jarige wordt proces-verbaal opgemaakt.

Bron: Politie 6 december 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *