Politie blijft zoeken naar 82-jarige Zwijndrechter

De politie zoekt nog steeds naar Jan van de Polder, die sinds 30 januari wordt vermist. Hij vertrok op zijn scootmobiel om een boodschap te gaan doen.

Foto Politie blijft zoeken naar 82-jarige ZwijndrechterToen de 82-jarige man aan het einde van de middag nog niet thuis was besloot zijn echtgenoot de politie te bellen. De politie heeft diezelfde dag nog een onderzoek ingesteld naar de vermiste man. Hierbij werd de route afgezocht die de man vermoedelijk gereden is en werden ziekenhuizen in de directe omgeving gebeld om te vragen of de man daar was binnengekomen. Verder verspreidde de politie een SMS bericht om omwonenden alert te maken op de vermissing van de man. Dit had allemaal niet het gewenste resultaat.
Zaterdag heeft de politie de man officieel gesignaleerd als vermist toen de familie aangifte had gedaan.

De mogelijkheid bestaat dat de man met zijn scootmobiel te water is geraakt. Naar aanleiding van dit vermoeden heeft de politie in samenwerking met het Korps Landelijke Politiediensten met behulp van sonar gezocht op en in het water met in de omgeving van de Werf, Beneden Merwede en de Oude Maas.

De man van is ongeveer 1.65 m lang met wit/grijs haar. Hij draagt een bril en droeg bij het verlaten van de woning een bruine leren korte jas en een blauwe broek. De man droeg een donkere muts op zijn hoofd en reed in een blauwe scootmobiel.
De man rijdt in verband met pijnklachten altijd met een gestrekt been.

Bron: Politie 9 februari 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *