Poging overval op vrouw die slecht ter been is

Donderdag 15 mei hebben 6 jongens in de leeftijd van 12 à 13 jaar geprobeerd een vrouw van 84 jaar oud van haar scootmobiel te beroven.

De vrouw reed op die dag in de richting van het bomenpark net na de kruising met de Nistelrodeseweg. Er stond een jongen voor haar die gedag zei, op het moment dat zij gedag terug zei sprongen er 5 jongens uit de bosjes die allemaal een “zorro” masker op hadden.
Ze waren allemaal ongeveer 13 jaar oud. Ze riepen naar haar dat ze haar scootmobiel wilden. Ze trok snel de sleuteltjes uit het contactslot en hield die strak in haar hand. Eén jongen had een staaf ijzer in zijn hand en sloeg daarmee tegen de voorkant van haar mobiel.
Omdat zij niet meewerkte werd er hard van alle kanten tegen haar mobiel geschopt en werd zij heen en weer geschud. Ook werd zij aan haar armen getrokken en werd er op haar teen gestaan. Plotseling renden de jonge rovers weg.

De aangeefster heeft vijf minuten angstig zitten wachten voordat ze verder durfde. De vrouw is erg geschrokken van het voorval. Ze heeft blauwe plekken op haar rechterarm, rechterknie en rechtervoet.

Bron: Politie 20 mei 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *