Nog geen spoor van vermiste 82-jarige man uit Zwijndrecht

De politie heeft nog geen spoor van de 82-jarige man die sinds 30 januari wordt vermist. Hij verliet zijn huis in zijn scootmobiel om een boodschap te gaan doen.

Toen de man aan het einde van de middag nog niet thuis was besloot zijn echtgenoot de politie te bellen.

De politie heeft diezelfde dag nog een onderzoek ingesteld naar de vermiste man. Hierbij werd de route afgezocht die de man vermoedelijk gereden is en werden ziekenhuizen in de directe omgeving gebeld om te vragen of de man daar was binnengekomen. Verder verspreidde de politie een SMS bericht om omwonenden alert te maken op de vermissing van de man. Dit had allemaal niet het gewenste resultaat.

Zaterdag heeft de politie de man officieel gesignaleerd als vermist toen de familie aangifte had gedaan.
Het vermoeden bestaat dat de man, die nog niet zo goed overweg kon met zijn scootmobiel, te water is geraakt. Naar aanleiding van dit vermoeden heeft de politie in samenwerking met het Korps Landelijke Politiediensten met behulp van sonar gezocht op en in het water met behulp van sonar in de omgeving van de Werf, Beneden Merwede en de Oude Maas. Tot op heden is daar nog niets aangetroffen. Aangezien nog niet alle gebieden in het water zijn doorzocht zoekt het KLPD ook vandaag en morgen nog verder naar de vermiste man.

Bron: Politie 2 februari 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *