Nieuwe artikelen, tips en trucks

Verse ontwikkelingen op Scootmobielen.nl. Zo is een pagina toegevoegd met scootmobielclubs en kun je info vinden over een tweedehands scootmobiel.

Verder antwoord op de vraag “Mag je met de scootmobiel de weg op?“. Trouwens, de sectie tips voor het aanschaffen van een scootmobiel gaat natuurlijk ook op een gebruikte scootmobiel.

2 thoughts on “Nieuwe artikelen, tips en trucks”

 1. ik ga ook voor een grotere en sterke scootmobiel. er zijn er een aantal te koop in deze klasse van 4 wielers. ik heb nu een opvouw shoprijder en is een 4 wiel superbeest. ook in de bossen een betrouwbare leuke vriend. nu een grotere want ik wil grote afstanden rijden en meer snelheid. mijn handicap zal blijvend zijn dus dan zo maar op deze tour, er is een groot prijsverschil en aanbod, hier in Nederland en zie ik prijzen waar je van omval en vooral de jarenoude leveranciers aan de gemeentes die zich daar hebben ingeworteld. maar goed ik kom dus in België en die leveren ook die merken tegen zeer lagere prijzen en komen ze hem ook nog brengen voor die prijs. voor onderhoud een contract ook als je wil. de lever conditie en garantie zijn het zelfde als hier. dus als je geld hebt kan je ze daar zo kopen. scheelt enorm in geld. ook met accu’s het zelfde, de scootmobiel leveranciers rekenen dubbele prijzen terwijl je even koekel een aantal accu leveranciers vind in Nederland die ze voor de helft van de prijs leveren en afleveren. maar dan moet je wel handig zijn , voor die dat niet zijn , dan ben je aangewezen op de leveranciers. ik lees hier het een en ander, het zal zo zijn, overal gebeurt wat en leer je van.
  de vraag van mij is dan ; wie heeft er ervaring met de buffalo scootmobiel en 4 wieler . de snelle dan die ook nog 100 rijd en met een snelheid van rond de 22 km p/u

  ik verneem het graag.

  gr, jan
  \

 2. volgens mij komt hier geen ene scootmobiel rijder. ze hebben het waarschijnlijk te druk met rondjes om de kerk.

  gr, jan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *