Man gewond

Op maandag 4 februari deed een 63-jarige man uit Woerden aangifte van een aanrijding die op vrijdag 25 januari plaatsvond. Daarbij raakte hij gewond.

Op vrijdag 25 januari rond 15:00 uur reed de Woerdenaar met zijn scootmobiel in het Brediuspark. Hij reed vanaf de Meanderbrug het park in en ter hoogte van de boomgaard aan de rechterkant, wilde hij een fietser inhalen. De Woerdenaar toeterde, waarna de fietser naar rechts uitweek. Op het moment dat de fietser werd ingehaald, kwam hij plotseling weer naar links, met een aanrijding tot gevolg.

De Woerdenaar viel met zijn scootmobiel om en de fiets en fietser vielen op hem. De fietser wilde er eerst vandoor gaan, maar omstanders zeiden dat hij het slachtoffer moest helpen. Nadat hij de scootmobiel recht had gezet, vroegen omstanders hem naar zijn naam. Hij weigerde die te geven en ging er alsnog op zijn fiets vandoor.

Het slachtoffer heeft zich eerst onder doktersbehandeling gesteld, maar werd doorverwezen naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij vier gekneusde ribben had opgelopen.

De fietser was een licht getinte jongen, ± 12 jaar, ± 1.30 meter. Hij droeg een beige jas en had een plastic tas bij zich.

Bron: Politie 5 februari 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *