Luggie Opvouwbare Scootmobiel

Gaat u op reis, maakt u een cruise of wilt u zonder problemen snel uw scootmobiel gebruiken? De oplossing voor dit alles is een Luggie.

Ook zonder de bijgeleverde Trollykoffer kan u de Luggie opplooien en rechtopstaand of liggend opbergen.
Luggie extra stabiel, mooi design, sterk en compact. In de hoogte verstelbaar (stuur + zetel).

9 thoughts on “Luggie Opvouwbare Scootmobiel”

 1. Bedankt voor de informatie. Ik las net op http://www.opvouwbarescootmobiel.info over opvouwbare scootmobielen. Ik ben er van overtuigd dat ik in mijn situatie het beste een opvouwbare scootmobiel kan huren. Ik zit zelf te twijfelen over de luggie opvouwbare scootmobiel. Is er een mogelijkheid om een luggie opvouwbare scootmobiel ergens te huren? Zo ja, waar? Heel erg bedankt.

  Annemieke

 2. Hi Annemieke,
  De Luggie vouwscootmobiel wordt uitsluitend geleverd door Mango Mobility in Baarn. Zij zijn importeur en bieden ook de mogelijkheid voor huur. Het is de lichtste en beste vouwscoot die er is.
  Gr Mike

 3. Ik heb proefgereden op deLuggie in Belgie, bevalt prima. Zit een maar aan, jekunthet accupack alleen opladen als het in de Luggie zit. Voor bewoners van appartement of flat is dat lastig. Heb gevraagd of het mogelijk isom het accupack aan te passen zodat je ‘los’ kunt opladen.

 4. Wie heeft er ervaring met de Luggie, en zou daar iets over willen vertellen?
  De bedrijven die ze niet verkopen of op voorraad hebben, raden ze af…. en het ene bedrijf dat het wel heeft, heeft het al een poosje staan en wil het wel eens kwijt. Er zít natuurlijk verschil in comfort tussen het stoeltje van een Luggie, en dat van een “opvouwbare” scootmobiel, en het stuurtje is ook wat aan de kleine kant. Én hij is natuurlijk niet goedkoop.
  Iemand zei: het is alleen voor op het vliegveld…. (duhh), en ander vond me te zwaar voor een Luggie (90kg), maar hadden ‘m beiden niet staan.

  Wie helpt me kiezen??

 5. WAARSCHUWING!!!!!!!!!

  Mijn vrouw heeft een opvouwbare scootmobiel (AVANT GARDE 4 wielen) gekocht dit jaar bij MOOlENAAR NUNSPEET. voor 1795 Euro. Daar kwam nog van alles bij. Verlichting, richtingaanwijzers, luchtgeveerde banden, mandjes enz. Totaal was dit 3647 Euro.Ze heeft een proefdemonstratie gehad van 6 Meter in de huiskamer op een laminaatvloer. Dit ging natuurlijk prima. Buiten op straat was dit een grote teleurstelling. Op een weg met straatklinkers was hij erg onstabiel en had steeds bijna de neiging om te kantelen. Op een klein grasveldje, sloeg de zekering door, dus helemaal geen stroom meer. Alleen op een vlak stuk vlak asfalt ging het redelijk goed. Mijn vrouw dorst er niet meer op te rijden. We hebben hem ingeruild bij MOOLENAAR voor een vaste scootmobiel van 3995 Euro, compleet. Deze bevalt haar prima. Hadden we meteen moeten doen. Moesten 1800 Euro bijbetalen. We zijn veel geld kwijt voor nog geen 10 km rijden en een verkeerde korte demonstratie. O ja, mijn vrouw is 1,72 en weegt 92 kilo. Ik wens u veel wijsheid toe. Groeten en succes.

 6. Bedankt voor uw reaktie! Wat een akelige ervaring! En nog een dure bovendien!
  Inderdaad, je kunt een scootmobiel niet beoordelen op een ritje van 6 meter op laminaat.

  Ik heb bij een autobedrijf annex tankstation, dat die ene Luggie had, wel een rondje over het terrein gereden. Heb daarbij ook opzettelijk (en na gevraagd te hebben of dat mocht) over een dieper gelegen putje gereden. Geen probleem. Maar ja, een putje is geen helling. En de bestrating was redelijk vlak, geen keitjes in elk geval.

  Ik ben nog steeds in de race. Probleem is ook dat een opbouwbare scootmobiel in ons T4 campertje moet passen, en wel zodanig, dat we nog leefruimte overhouden. Dus eigenlijk het liefst in de bagageruimte achterin, onder het bed. En daarvoor is de Luggie in opgevouwen toestand eigenlijk net weer 10 cm te hoog. Over die absurd grote koffer hebben we het maar niet 😉 Daar moet je een schuur omheen bouwen!

  Er staan wel gebruikerservaringen op het Internet, maar ja, je weet nooit wie dat schrijft…. Het kan de direkteur van Luggie wel zijn!

  Nogmaals bedankt, en veel reisplezier met de scootmobiel!

  Groeten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *