Korte update scootmobielnieuws midden mei 2008

Zo midden in de maand Mei een nieuwe selectie van interessante nieuwsberichten en artikelen over scootmobielen.

– Het is triest maar waar. Volgens Nico Pluijmers van het Nijnselse bedrijf NPC is zijn nieuwste vinding, het scootmobielslot, voortgekomen uit normvervaging.

– De brandweer heeft maandagavond in een vijver aan de Zuidhollandlaan in Enschede gezocht naar een mogelijke drenkeling. De hulpdiensten werden gealarmeerd, omdat aan de rand van de vijver een scootmobiel stond.

Foto Duikteam dregt in vijver Enschede

Ondertussen ging een medewerker van Welzorg op zoek naar de eigenaar. Zij bleek thuis te zitten en had de scootmobiel nog niet gemist. De laatste tijd worden er veel scootmobielen gestolen.

– Ede neemt maatregelen om de wachttijden op hulpmiddelen als rolstoelen in te korten, eist meer continuïteit bij huishoudelijke zorg en geeft meer verhuisgeld aan hen die zorg nodig hebben.

– Een 75-jarige man is vrijdagavond in Waalwijk met zijn scootmobiel de A59 opgereden. Toen agenten arriveerden gaf de bejaarde aan dat hij zich had vergist en dat hij de verkeerde weg naar Sprang-Capelle had genomen, laat de Brabantse politie zaterdag weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *