Korte update scootmobielnieuws midden juli 2007

Zo midden in de maand juli 2007 een nieuwe selectie van interessante nieuwsberichten en artikelen over scootmobielen.

– Meldweek klachten over Welzorg
De SP Leiden organiseert een meldweek waarin mensen hun klachten over de dienstverlening van Welzorg kunnen uitten. Volgens de SP levert Welzorg regelmatig de verkeerde hulpmiddelen en zijn de levertijden te lang.

Scootmobielen in het verkeer 1

Drentse Fiets4Daagse hoopt op meer deelnemers
Met 7.000 aanmeldingen vallen de inschrijvingen voor de Drentse Fiets4daagse tot nu toe tegen. De organisatie heeft namelijk tussen de 15.000 en 20.000 fietsers nodig om kostendekkend te werken. Voor minder valide deelnemers wordt de RollOnRoute georganiseerd. Deze routes zijn veilig voor mensen die gebruikmaken van een scootmobiel.

Scootmobielen in het verkeer 2

Toertocht voor gebruikers scootmobiels
Volgens Dagblad De Limburger wil Lei Hermans deze zomer een scootmobieltocht in Parkstad organiseren. Hermans zou de onderlinge contacten van de circa 2.400 lokale scootmobielbezitters willen verbeteren.
Tevens haakt hij daarmee in op de actuele hype van scootmobielen in het verkeer. Zo werd in Woerden recentelijk les gegeven in het rijden op een scootmobiel. Daar gaf Stichting Welzijn Ouderen Woerden training en informatie over de verkeersregels voor de scootmobiel. Op Scootmobielen.nl staan nog rijtips voor de scootmobiel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *