Korte update scootmobielnieuws midden december 2007

Zo midden in de maand December een nieuwe selectie van interessante nieuwsberichten en artikelen over scootmobielen.

– Heerlen gaat de tevredenheid over de Wmo-hulpmiddelen onderzoeken die de gemeente verstrekt.. Om daar achter te komen krijgen duizend willekeurige cliënten een vragenlijst.

– De man die werd gered uit het water bij zorgcentrum de Kulenburg is overleden. Hij verloor de macht over het stuur van zijn scootmobiel en belandde daardoor in het water.

– Het Dorpsplatform Hoogerheide wil een verkeersplein binnen de gemeente Woensdrecht. Kinderen kunnen op het plein het praktijkgedeelte van de verkeersles doen, ouderen kunnen ongestoord rolstoel, scootmobiel of rollator uitproberen. Tenslotte kunnen allochtonen er fietsles krijgen.

– Kees Sweekhorst wacht al bijna drie maanden op een servicemonteur van Welzorg om een kleine, maar noodzakelijke, aanpassing aan zijn scootmobiel te maken. Wat hem betreft is het dan ook geen Welzorg, maar Wanzorg.

– In het kader van een klanttevredenheidsonderzoek in Oldenzaal krijgen achthonderd gebruikers van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) een schriftelijke vragenlijst toegestuurd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *