Korte update scootmobielnieuws midden augustus 2008

Zo midden in de maand augustus 2008 een nieuwe selectie van interessante nieuwsberichten en artikelen over scootmobielen.

– Veilig Verkeer Nederland afdeling Epe houdt op dinsdagochtend 9 september en woensdagmiddag 10 september de Scootmobiel-dagen in Epe.

– De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) kan volgens mensen die er dagelijks mee te maken hebben, beter worden omgedoopt tot Wet Meedogenloze Onrechtvaardigheid.

Foto Zonder er ook maar eentje omver te rijden...– Zelfs de scootmobieldebutanten brachten het er goed van af op het parcours van Oranjezon, de thuisbasis van Stichting Welzijn Veere. Samen met het thuiszorgcentrum, Veilig Verkeer Nederland en Sport Zeeland organiseerde die er een cursus scootmobielrijden te Oostkapelle.

– Oosterhouters die gebruik maken van voorzieningen binnen het kader van de WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning) zijn tevreden over de aanvraagprocedures en de voorzieningen zelf.

– Ook inwoners van Laarbeek die gebruikmaken van voorzieningen in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), zijn daar in meerderheid tevreden over.

Foto Rotzooi belemmert scootmobiel– Het achterpad van haar huis, aan de Paul Krügerlaan in de Tongelrese wijk Doornakkers, ligt regelmatig vol met grofvuil. Sjan Verhagen kan daardoor niet met haar scootmobiel door het achterpad. De rotzooi belemmert haar de weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *