Korte update scootmobielnieuws eind januari 2008

Zo met het einde van de maand Januari nog een nieuwe selectie van interessante nieuwsberichten en artikelen over scootmobielen.

– Volgens Lijst Linssen moeten ernstig zieke Bergenaren nu soms nog veel te lang wachten op bijvoorbeeld een ziekenhuisbed, scootmobiel of rolstoel. De partij vindt het bovendien merkwaardig dat mensen die acuut een hulpmiddel nodig hebben na bijvoorbeeld een hersenbloeding of zelfs terminaal zijn gewoon op de wachtlijst worden gezet.

– Het politiekorps Hollands Midden heeft woensdag zijn eigen YouTube-kanaal gelanceerd, zo meldt Trouw.
Het politiekorps Rotterdam-Rijnmond plaatste vorige maand al een videoreconstructie van een beroving in Vlaardingen op YouTube. Daarop was te zien hoe een invalide vrouw in een scootmobiel beroofd wordt van haar tas.

– Al jaren probeert Hanny Nijveld uit Lelystad de woningstichting duidelijk te maken dat de seniorenflat waar ze woont steeds onveiliger wordt. Waar Hanny al tijden bang voor was, is nu gebeurd. Haar scootmobiel is meegenomen en vernield weer teruggebracht.

– Zestig Hellevoetse en vijftien Westvoornse scootmobielgebruikers willen niet betalen voor hun karretje. Zij hebben hun voertuig ingeleverd, omdat zij daarvoor een eigen bijdrage moesten gaan betalen. Inmiddels is de invoering van de eigen bijdrage op de lange baan geschoven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *