Korte update scootmobielnieuws eind augustus 2007

Zo met de start van de maand September nog een nieuwe selectie van interessante nieuwsberichten en artikelen over scootmobielen.

– De nalatige gemeente Breda wordt bij het onderhoud van het wegendek ondersteund door Piet Houtepen. Eerder kantelde een scootmobiel door het slechte wegdek van de Briesedreef. Volgens Anneke Akkermans zijn veel wegen in Prinsenbeek moeilijk begaanbaar voor scootmobielen.

– Een hoog bejaarde Haarlemse bestuurster van een scootmobiel is maandagmiddag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding in Haarlem. Bij het oversteken werd de vrouw (86 jaar) aangereden door een auto. De vrouw liep een zeer ernstige beenwond op. Per traumahelikopter werd zij naar het ziekenhuis vervoerd. Desondanks is zij maandagavond overleden.

Vrouw overlijdt na ongeluk met scootmobiel

– Negen scootmobielen trokken van Wormerveer op pad. Zij namen deel aan de scootmobieltocht die Riet Bourgogne en Ronny Hooischuur hadden georganiseerd. Via Westzaan en Assendelft maakten ze er een gezellige dag van.

– In Etten-Leur zijn de rode hekjes van het NS-station voor de vierde maal verplaatst. De hekken waren zo dicht op elkaar geplaatst dat mensen er met hun scootmobiel niet langs konden. Volgens de NS wordt er nu ook rekening gehouden met scootmobiels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *