Korte update scootmobielnieuws begin juli 2007

Een week geen updates op de website van Scootmobielen.nl moet uiteraard goed gemaakt worden met een flinke dosis nieuws over scootmobielen.

– Het ontroerende verhaal van Anita Dingemans. Zij zat vanwege twee auto-ongelukken bijna acht jaar in een scootmobiel. Nu gaat ze weer de tien kilometer hardlopen.

– Vanwege hevige buien kwam een vrouw vast te zitten met haar scootmobiel in het water. Hulpdiensten wisten haar te bevrijden.

– In Veghel verloor een 64-jarige man de controle over zijn vervoermiddel. Hij reed met zijn scootmobiel dwars door de etalageruit een elektronicazaak binnen.

– De Chronisch Zieken en Gehandicaptenraad is bezorgd over de effecten van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Er zou een tweedeling ontstaan tussen het WMO-beleid van verschillende gemeenten. De eigen bijdrage voor een scootmobiel zou van 50 naar 400 euro zijn verhoogd.

– Steeds meer deelnemers van Fietsvierdaagse De Peel (3 t/m 6 juli 2007) doen mee op een scootmobiel. De organisatie heeft zelfs een oplaadpunt voor scootmobielen ingericht voor de fietsvierdaagse.

– Ook de Drentse Fiets 4Daagse speelt specifiek in op mindervalide deelnemers. Met RollOnRoute bieden zij een aangepaste route, uiteraard met oplaadpunten.

– De organisatie van de RollOnRoute claimt al 170 aanmeldingen te hebben. Het initiatief wordt georganiseerd in samenwerking met De Noorderburg.

Met het oog op de vakantieperiode zal het nieuws op Scootmobielen.nl iets minder regulier worden onderhouden.

1 thought on “Korte update scootmobielnieuws begin juli 2007”

  1. Hallo,
    Ik wil u graag bedanken voor u mooie site. Ik bekijk elke dag uw website of er nog nieuws is in scootmobiel-land. Ook om de filmpjes hebben ik en me man altijd erg veel lol.
    Jammer dat de in de vakantieperiode er minder berichten komen op uw site. Welke periode zal dit zijn?
    Ik ga namelijk eind juli met Jan een paar weekjes op de camping staan dus dan is het niet erg.

    Groetjes Emmie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *