Korte update scootmobielnieuws begin februari 2008

Zo met de start van de maand Februari een nieuwe selectie van interessante nieuwsberichten en artikelen over scootmobielen.

– Het hondje van de invalide Bredanaar Joop van Dam dat zaterdag door een Duitse dog is doodgebeten, was zelf de aanstichter van de vechtpartij met zijn grote soortgenoot, zo stelt Marlies Dirkse.

– Een 84-jarige Amsterdammer wacht door allerlei ambtelijke molens al meer dan een jaar op geld voor een scootmobiel.

– Mevrouw Maate uit Briel is dankbaar voor de hulp die zij van vier redders kreeg nadat zij met haar scootmobiel in het water was beland.

– Woningcorporatie Centrada in Lelystad gaat kijken hoe wooncomplex Het Rode Klif veiliger gemaakt kan worden. Volgens de bewoners rouleren er te veel buitensleutels en lopen er daarom geregeld drugsverslaafden en daklozen binnen rond. Nadat de scootmobiel van de 73-jarige mevrouw Hanny Nijveld in het gebouw werd vernield kwamen de bewoners in actie.

– Vanwege het succes van de eerste keer houdt de VVN-afdeling Oldenzaal komend voorjaar opnieuw een scootmobielcursus.

– In Dronten komt een speciaal spreekuur voor mensen met een scootmobiel, een rolstoel of een ander hulpmiddel. De service wordt verleend door Beenhakker Revacore, het bedrijf dat voortaan de Wet Voorzieningen Gehandicapten in Dronten uitvoert.

– Een 50-jarige inwoner van Hank is gisteren opnieuw betrapt toen hij met een flinke slok teveel op met zijn brommobiel op pad ging. De man werd twee weken geleden aangehouden voor hetzelfde vergrijp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *