Ergomeen scootersafe of scootmobielberging voor de berging van uw scootmobiel

De Scooter Safe van Ergomeen biedt uitkomst. Een soort ‘kluis’ waarin de scootmobiel veilig kan worden gestald en de accu’s kunnen worden opgeladen.

Het hydraulische systeem zorgt voor het probleemloos openen van de deur, die rechtstandig naar boven opengaat. Hierdoor ontstaat voldoende ruimte voor de bestuurder om in- of uit te stappen. Belangrijk voordeel van de Scooter Safe is dat voor het plaatsen geen bouwvergunning nodig is. Een aanvraag bij de gemeente is voldoende.
De Scooter Safe (163 x 125 x 138 cm – l x b x h) is gemaakt van gepoedercoat Zinkor plaatstaal en wordt standaard geleverd in de kleur groen. Andere kleuren zijn optioneel, evenals verlichting en afstandsbediening.

2 thoughts on “Ergomeen scootersafe of scootmobielberging voor de berging van uw scootmobiel”

  1. ik heb meerdere malen een telefonisch gesprek gehad met een collega van het bedrijf , dit ging over een aanvraag voor een scootmobiel safe bij wmo leiden . ze zou hier achter aan gaan . nu is het n,l zo dat ik een safebox heb kunnen kopen voor weinig geld . maar de accu is leeg van de box . is dat een probleem , of moet ik een andere accu kopen . want dan wordt het toch weer een duur plaatje . kunt u mij daarover terug bellen , nummer is bekend , s.matheijsen titusbrandsmalaar 21 leiden .ik ben morgen na 12 uur bereikbaar , omdat ik van 9 tot 11.30 in het revalidatiecentrum ben . alvast bedankt .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *