Diefstal met geweld in lift station Dordrecht

Een 59-jarige man uit Dordrecht is zondag 25 januari op gewelddadige wijze bestolen van zijn portemonnee en mobiele telefoon op het station van Dordrecht.

De man was met zijn scootmobiel naar het station gereden om een krantje te kopen. Hij parkeerde zijn scootmobiel aan de achterzijde van het station en ging met de lift en vervolgens te voet naar de voorkant van het station om de krant te kopen.

Bij de kiosk aan de voorkant werd hij aangesproken door een onbekende donkergetinte man. Hij vroeg naar sigaretten. De 59-jarige had deze niet en liep weer terug naar de achterkant van het station. De donkergetinte man kwam hem achterna en in de lift ging het mis.
De onbekende eiste geld van de 59-jarige. Toen die aangaf niets bij zich te hebben, werd hij bij zijn keel gegrepen en werden portemonnee en mobieltje uit zijn zak gegrist. Vervolgens kreeg de 59-jarige man een klap op het achterhoofd en kwam ten val.

De dader ging ervandoor, het slachtoffer werd na enige tijd geholpen door een passant. Hij is hevig geschrokken en heeft aangifte gedaan.

Bron: Politie 25 januari 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *