Bejaarde vrouw breekt heup na aanrijding met scootmobiel

Zaterdagochtend is een 82-jarige vrouw uit Hoensbroek gewond geraakt toen zij op een rotonde werd aangereden door een vrouw op een scootmobiel.

Het slachtoffer brak hierbij haar heup en is naar het ziekenhuis overgebracht.

De 82-jarige vrouw liep met haar rollator op het trottoir en vlak bij de rotonde moest zij de straat op lopen omdat een op de stoep geparkeerde personenauto haar de weg versperde. Toen ze de geparkeerde auto voorbij was gelopen, wilde ze zich weer op het trottoir begeven maar werd toen aangereden door de bestuurster van een scootmobiel, die ook op de rijweg reed. De bestuurster van dit voertuig, was duidelijk ouder dan 70 jaar en heeft volgens een getuige nog even stilgestaan bij het slachtoffer en is vervolgens weggereden.

De bestuurster van de scootmobiel zou gekleed zijn in een bruine jas en had haar hoofd bedekt met een muts of had haar hoofd omwikkeld met een doek. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval en vraagt personen die meer weten over dit ongeval, of de bestuurster van de scootmobiel zich te melden bij de politie Heerlen-Noord.

Bron: Politie 7 oktober 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *