43 Mensen op scootmobielcursus

15 en 16 oktober gaan 43 mensen op scootmobielcursus. Ze krijgen de cursus aangeboden door Veilig Verkeer Nederland en gemeente Noordoostpolder.

Maandag komt de theorie aan bod, dinsdag is het tijd voor oefenen in de praktijk.
Enkele maanden geleden heeft de gemeente bij scootmobielgebruikers geïnformeerd of er belangstelling was voor een cursus scootmobielrijden. De 55 mensen die aangaven interesse te hebben, zijn nu uitgenodigd voor de tweedaagse cursus.

43 Mensen komen op maandag en dinsdag naar de Bosbadhal om zich te bekwamen in het rijden op hun scootmobiel. De cursus wordt gegeven door een oud-rijschoolhouder.
De cursus wordt landelijk aangeboden door Veilig Verkeer Nederland. De afdeling Noordoostpolder heeft bij de gemeente gevraagd of zij mogelijkheden zag om de cursus ook in Emmeloord te geven. De gemeente draagt bij aan de kosten en de organisatie. Veilig Verkeer Nederland zorgt voor het cursusmateriaal en de rest van de kosten.

Bron: Gemeente Noordoostpolder 14 oktober 2007

1 thought on “43 Mensen op scootmobielcursus”

  1. kunnen iemand wat advies geven hoe we een groep op zetten ,we zijn wel gestart met 6 personen ,maar we willen ook andere plezier laten beleven. onze groep heet The scoot Angels nieuw buinen en omstreken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *